Πρωτοποριακές και εξελιγμένες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
σε αποκλειστική συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους στην Ελλάδα

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης, εγκατάστασης, παροχής και συντήρησης ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Πρωτοποριακές και εξελιγμένες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
σε αποκλειστική συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους στην Ελλάδα

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης, εγκατάστασης, παροχής και συντήρησης ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Στην Befon παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για την κάλυψη όλων των ενεργειακών σας αναγκών. Το εκτεταμένο φάσμα δραστηριοτήτων μας περιλαμβάνει υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου, υπηρεσίες λιανικής πώλησης ενέργειας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης φυσικού αερίου, φωτοβολταϊκά συστήματα και φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας της σύγχρονης ζωής και τη βιωσιμότητα του πλανήτη η BEFON παρέχει:

σε αποκλειστική συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους στην Ελλάδα

Ως ο βασικός συνεργάτης υπηρεσιών λιανικής για έναν μεγάλο πάροχο ενέργειας, προσφέρουμε μια ποικιλία υπηρεσιών που είναι προσαρμοσμένες για να καλύψουν τις μοναδικές σας ανάγκες. Είτε αναζητάτε φυσικό αέριο είτε ηλεκτρική ενέργεια, έχουμε μια σειρά από προγράμματα και επιλογές για να διαλέξετε. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να βρείτε το καλύτερο και οικονομικότερο πρόγραμμα για τον προϋπολογισμό και τις ενεργειακές σας ανάγκες, ώστε να είστε σίγουροι ότι αποκομίζετε τη μεγαλύτερη αξία για τα χρήματά σας.

Πρωτοποριακές και εξελιγμένες

Οι υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου μας έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις, τις πωλήσεις και τις ανάγκες υποστήριξης πελατών. Η ομάδα μας από άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες είναι αφοσιωμένη στην παροχή της καλύτερης δυνατής εμπειρίας στους πελάτες. Κατανοούμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, γι’ αυτό προσπαθούμε να παρέχουμε αποτελεσματικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες για να διασφαλίσουμε ότι οι ανάγκες σας ικανοποιούνται γρήγορα και με ακρίβεια.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης, εγκατάστασης, παροχής και συντήρησης

Οι υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης φυσικού αερίου για σπίτια και επιχειρήσεις που προσφέρουμε μπορούν να σας βοηθήσουν να μειώσετε το ενεργειακό σας κόστος και να βελτιώσετε την απόδοση του συστήματος θέρμανσης του σπιτιού σας. Η ομάδα των ειδικών τεχνικών μας διαθέτει τη γνώση και την εμπειρία που απαιτείται για την εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων φυσικού αερίου με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο. Κατανοούμε τη σημασία της ασφάλειας και της αξιοπιστίας όσον αφορά το φυσικό αέριο, γι’ αυτό λαμβάνουμε κάθε μέτρο ώστε να διασφαλίσουμε ότι το σύστημά σας θα λειτουργεί σωστά ανά πάσα στιγμή.

Τα φωτοβολταϊκά συστήματα που παρέχουμε μπορούν να σας βοηθήσουν να παράγετε τη δική σας ηλεκτρική ενέργεια και να μειώσετε την εξάρτησή σας από παραδοσιακές πηγές ενέργειας. Η ομάδα των ειδικών μας μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε και να εγκαταστήσετε ένα φωτοβολταϊκό σύστημα που καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Προσφέρουμε επίσης συνεχή συντήρηση και υποστήριξη για να διασφαλίσουμε ότι το σύστημά σας λειτουργεί με κορυφαία απόδοση.

Οι φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων που διαθέτουμε έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθούν να τροφοδοτείτε το ηλεκτρικό σας όχημα γρήγορα και αποτελεσματικά. Οι φορτιστές μας είναι συμβατοί με μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων και μπορούν να εγκατασταθούν στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Κατανοούμε τη σημασία της βιωσιμότητας και της περιβαλλοντικής ευθύνης, γι’ αυτό δεσμευόμαστε να παρέχουμε λύσεις που σας βοηθούν να μειώσετε το αποτύπωμα άνθρακα και να ζήσετε έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

Στην Beclima, παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας για να διασφαλίσουμε ότι το σπίτι σας είναι πάντα στην τέλεια θερμοκρασία. Η ομάδα των ειδικών μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό σύστημα κλιματισμού για το σπίτι σας.

Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής για να διατηρείτε το σύστημα κλιματισμού σας σε αρίστη λειτουργία όλο το χρόνο. Οι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι να διαγνώσουν και να διορθώσουν τυχόν προβλήματα γρήγορα και αποτελεσματικά, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ένα σωστά κλιματιζόμενο σπίτι με την μέγιστη απόδοση και την καλύτερη οικονομία.

Στην Beclima, κατανοούμε τη σημασία της ποιότητας του αέρα στο σπίτι σας, γι’ αυτό προσφέρουμε συστήματα καθαρισμού αέρα και λύσεις εξαερισμού για να διατηρείτε τον αέρα σας καθαρό και φρέσκο. Πιστεύουμε ότι σας παρέχουμε αξιόπιστα και οικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες του οικιακού σας κλιματισμού.