Στην Befon επιθυμούμε να απλοποιούμε και να ανανεώνουμε το διάλογο και τη σχέση με τους πελάτες μας, με τον πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο. Με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό 400 και πλέον ατόμων, σε 4.000 τ.μ. και πρωτοποριακή τεχνολογική υποδομή, η εταιρεία μας σήμερα διάγει την τρίτη επιτυχημένη της δεκαετία, με στόχο να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Τραπεζικά ιδρύματα όπως η Τράπεζα Πειραιώς, η Eurobank και η Εθνική Τράπεζα, έχουν εμπιστευτεί τις υπηρεσίες μας γιατί αποδεδειγμένα ανταποκρινόμαστε στους στόχους τους. Παράλληλα, στον πιο δυναμικό τομέα της σύγχρονης αγοράς, τις τηλεπικοινωνίες, έχουμε παίξει δυναμικό ρόλο ανάπτυξης, με πελάτες όπως η Cosmote και η Forthnet.

Η Befon, επίσης,  αποτελεί τον στρατηγικό συνεργάτη της Elpedison, τον μεγαλύτερο πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που καλύπτουν τις ενεργειακές σας ανάγκες. Είτε αναζητάτε υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου, εγκατάσταση και συντήρηση φυσικού αερίου, φωτοβολταϊκά συστήματα ή φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων, διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία που απαιτείται για να γίνει σωστά η δουλειά.

Στην Befon, υπερηφανευόμαστε για τις αξίες μας. Tη συνέπεια, τη δέσμευση στην ποιότητα και τον σεβασμού προς τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους μας. Αυτές οι αξίες καθοδηγούν οτιδήποτε κάνουμε, από τις υπηρεσίες που παρέχουμε μέχρι τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με τους πελάτες μας και μεταξύ μας.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Η συνέπεια είναι το κλειδί για την επιτυχία μας. Κατανοούμε τη σημασία της παροχής αξιόπιστων και αξιόπιστων υπηρεσιών και εργαζόμαστε ακούραστα για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται σε εμάς για την κάλυψη των αναγκών τους κάθε φορά. Είτε αναζητάτε υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου είτε εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων φυσικού αερίου, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε ότι παρέχουμε το ίδιο επίπεδο ποιότητας και αριστείας κάθε φορά.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ

για ποιότητα

Η δέσμευση στην ποιότητα βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Κατανοούμε ότι οι πελάτες μας αξίζουν το καλύτερο και εργαζόμαστε σκληρά για να παρέχουμε υπηρεσίες που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα αριστείας. Η ομάδα των ειδικών μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή λύσεων που είναι προσαρμοσμένες στις μοναδικές σας ανάγκες και προσπαθούμε να υπερβούμε τις προσδοκίες σας σε κάθε βήμα.

ΣΕΒΑΣΜΟ

Στις σχέσεις με πελάτες, συνεργάτες, και τους 400 εργαζόμενους

Ο σεβασμός στις σχέσεις με τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους μας είναι κρίσιμος για την επιτυχία μας. Πιστεύουμε ότι κάθε αλληλεπίδραση είναι μια ευκαιρία να οικοδομήσουμε εμπιστοσύνη και να ενισχύσουμε τις σχέσεις μας. Είτε είστε πελάτης, συνεργάτης ή υπάλληλος, μπορείτε να περιμένετε να σας αντιμετωπίζουν με τον μέγιστο σεβασμό και τον επαγγελματισμό ανά πάσα στιγμή.

Είμαστε πολύ περήφανοι για τη δέσμευσή μας σε αυτές τις αξίες και πιστεύουμε ότι αποτελούν το θεμέλιο της επιτυχίας μας.